Siivouspalvelu Tuusula

PrimaClean – Luotettava ja vastuullinen siivouspalvelu yrityksille ja taloyhtiöille Tuusulan alueella

Etsitkö siivouspalvelua Tuusulassa toimistosiivoukseen, yrityssiivoukseen tai porrassiivoukseen? Haluatko luotettavan tekijän, joka hoitaa siivoukset ammattitaidolla, tunnollisesti ja vastuullisesti ja josta saat pitkäaikaisen yhteistyökumppanin?

Silloin PrimaClean on ratkaisu sinulle!

Perehdymme siivoustarpeisiisi ja suunnittelemme juuri niitä vastaavan palvelupaketin. Meillä et huku massaan. Sinulla on sama yhteyshenkilö läpi asiakkuussuhteen, johon saat aina helposti yhteyden.

Lue alta lisää palvelustamme ja pyydä tarjous siivouspalvelusta yrityksellesi tai taloyhtiöllesi!

Korkea asiakastyytyväisyys

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö

Ekologista siivousta

100 % suomalainen palvelu

Siivouspalvelumme Tuusulan alueella

Toimistosiivous

Yrityssiivous

Porrassiivous

”Yhteistyömme on toiminut erinomaisesti. Suurin muutos aikaisempiin toimijoihin, siivouslaadun lisäksi, on PrimaCleanin vastuullinen toiminta. PrimaCleanilla on panostettu työntekijöiden viihtyvyyteen ja koulutukseen ja se näkyy työn jäljessä. Asiakashyötyinä ovat mm. tuttu, motivoitunut ja mukava siivooja, jolle voi antaa saman tien palautetta. Kehitysehdotuksiin suhtaudutaan vakavasti ja yhteistyömme on rakentavaa ja mukavaa.”

Miika Keskinen, Europress Group Oy

Sopimusasiakkuutta

Työntekijää

Vuoden kokemus

Valitse PrimaCleanin siivouspalvelu Tuusulassa

Pitkäkestoiset asiakassuhteet, tyytyväiset asiakkaat – Asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen sekä yhteistyöhön kanssamme ja pysyvät asiakkainamme pitkään

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö – Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen, jatkuvasti lisäkoulutettava ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä ja se näkyy myös saamassasi siivouspalvelussa

Ympäristöystävällisyys keskiössä – Käytössämme olevat aineet, koneet ja välineet sekä omat toimintatapamme ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia

Siivousalan rautainen ammattilainen – Olemme toimineet siivousalalla jo 22 vuotta

Ammattitaitoinen siivouspalvelu Tuusula – Puhtaat tilat lisäävät kaikkien hyvinvointia

“Puhtaus on puoli ruokaa” sanoo vanha suomalainen sananlasku ja me kaikki voimme varmasti allekirjoittaa tuon. Puhtaat tilat lisäävät kaikkien hyvinvointia. Puhtaissa tiloissa työntekijöidesi on turvallisempaa ja miellyttävämpää työskennellä tai asiakkaidesi vierailla. Puhtauden taso myös itsessään kertoo yrityksestäsi hyvin paljon. Siksi siisteyteen ja puhtauteen kannattaa panostaa.

Ammattitaitoinen siivouspalvelumme tarjoaa yrityksellesi tai taloyhtiöllesi luotettavan, vastuullisen ja loistavan kumppanin huolehtimaan tilojesi siivoustarpeista. Osaavat siivoojamme ovat hyvin koulutettuja ja kokeneita siivousalan ammattilaisia, jotka työskentelevät nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti.

Kun valitset PrimaCleanin siivouspalvelun, saat käyttöösi yhden ja saman yhteyshenkilön sekä nopeasti tutuiksi tulevat, samana pysyvät siivoojat. Voit odottaa pitkäaikaista yhteistyötä kanssamme, sillä teemme kaikkemme rakentaaksemme lujan ja luotettavan suhteen kanssanne sekä kehittyäksemme jatkuvasti paremmaksi. Pidämme säännöllisesti kehityskeskusteluita kanssanne, jotta voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi.

Varmista puhtaat, siistit ja turvalliset tilat yrityksessäsi tai taloyhtiössäsi, valitse PrimaCleanin siivouspalvelu Tuusulassa!

Siivouspalvelu hinta – Mitä siivouspalvelu maksaa Tuusulassa?

Siivouspalvelun hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. siivottavan kiinteistön koko, minkä tyyppinen kiinteistö on kyseessä, siivouksen tiheys sekä odotetun puhtauden taso.

Kun haluat tietää, mitä siivous yrityksesi toimitiloissa tai taloyhtiösi julkisissa tiloissa maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

Keskustellaanko lisää siivouspalvelusta yrityksellesi tai taloyhtiöllesi Tuusulassa?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake, soita tai laita sähköpostia, niin keskustellaan asiasta tarkemmin ja laitetaan yrityksesi tai taloyhtiösi siivouspuoli kuntoon!

PrimaClean logo oikea

Kumitehtaankatu 5

04260 Kerava

etunimi.sukunimi@primaclean.fi

020 735 0370

info@primaclean.fi

    Alla paikkakunnat, missä PrimaClean tarjoaa siivouspalvelua