PrimaClean yrityksenä

Tutustu tarinaamme ja arvoihimme

Luotettavaa ja vastuullista siivouspalvelua jo 22 vuotta

PrimaClean Oy on nykyaikainen ja innovatiivinen keravalainen siivouspalveluyritys. Olemme toimineet siivousalalla jo 22 vuotta. Toiminta-alueeseemme kuuluu Kerava, Vantaa, Tuusula, Järvenpää, Sipoo ja Nurmijärvi. Palvelutarjontaamme sisältyvät toimistosiivoukset, yrityssiivoukset ja porrassiivoukset yrityksille ja taloyhtiöille.

Liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 1,2 miljoonaa euroa. Yrityksemme kuuluu korkeimpaan luottoluokitukseen.

Työllistämme tällä hetkellä yli 30 henkilöä ja haemme jatkuvasti uusia, osaavia siivoojia töihin meille. Oletko kiinnostunut? Lue lisää työnhaustamme sekä laita hakemus täällä.

Pyrimme laadukkaalla ja hyvällä palvelulla sekä toimimalla vastuullisesti ja joustavasti takaamaan korkean asiakastyytyväisyyden ja pysyvät asiakas- ja työntekijäsuhteet. Lue lisää arvoistamme alta.

 

Sopimusasiakkuuksia

Työntekijää

Vuoden kokemus

Millainen on PrimaClean?

PrimaCleanin arvot

Asiakas- ja työntekijätyytyväisyys on arvoistamme tärkein. Pyrimme laadukkaalla ja hyvällä palvelulla sekä toimimalla vastuullisesti ja joustavasti takaamaan korkean asiakastyytyväisyyden. 

Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme turvallinen yhteistyökumppani ja henkilöstöllemme turvallinen ja vakaa työnantaja.

Henkilöstön sitoutuminen

Yrityksemme johto sitoutuu päätöksissään ja toiminnassaan noudattamaan yrityksen ympäristöpolitiikkaa ja -linjauksia.

Muun henkilöstön sitoutumista yrityksen ympäristötavoitteisiin ja -politiikkaan ohjataan koulutuksella. Koulutukseen kuuluu myös perehdyttäminen pesuaineiden käyttöturvallisuustiedotteisiin, niiden sisältöön ja sen ymmärtämiseen. Koulutus pidetään yrityksen tavoitteiden vaatimalla tasolla siten, että työntekijöiden ammattitaitoa, motivaatiota ja ympäristötietoisuutta ylläpidetään peruskoulutuksen jälkeen työntekijöille järjestettävällä täydentävällä erikoiskoulutuksella. 

Tietoa kierrätyksestä, jätteiden lajittelusta, uusien pesuaineiden ja laitteiden käytöstä sekä uusista siivoustekniikoista ylläpidetään jatkuvalla lisäkoulutuksella. 

Laatimamme hyvinvointiohjelman avulla ylläpidämme ja kehitämme oman henkilöstömme hyvinvointia.

Ympäristöpolitiikka

Hankinnoilla, tuotteiden ja laitteiden käytöllä sekä jätteiden vähentämisellä pyritään pienentämään ympäristön kuormitusta. Valinnoilla pyritään vaikuttamaan myönteisesti sekä ympäristön tilaan että toimintojen taloudellisuuteen. Hankinnoissa huomioidaan tuotteiden ympäristövaikutuksia valmistuksen, käytön ja jätteidenkäsittelyn osalta. Myös valmistajien omiin ympäristöohjelmiin kiinnitetään huomiota. 

Käytössämme olevat aineet, koneet ja laitteet ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia. Uusien tekniikoiden, aineiden ja välineiden valinnassa kiinnitämme erityistä huomiota tuotteiden ympäristövaikutusten arviointiin.

Yhteistyötä eduksenne

Perehdymme asiakkaidemme tarpeisiin ja suunnittelemme juuri heille sopivan palvelupaketin.

Luotettavien ja tarkkaan valittujen yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota heille lisäpalveluja muidenkin kuin ydinpalvelujemme osalta.

Palvelemme asiakkaitamme heidän omilla ehdoillaan. Meillä eivät asiakkaat huku ”massaan”, vaan tunnemme jokaisen asiakkaamme hyvin ja opimme jatkuvasti lisää. Olemme tavoitettavissa helposti ja nopeasti ilman suurta byrokratiaviidakkoa. 

Joka asiakaskohteessamme on oma nimetty yhteyshenkilö ja pidämme säännöllisiä kehityskeskusteluja asiakkaidemme ehdoilla. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme monipuolisemmiksi ja entistä paremmiksi. 

PrimaClean logo oikea

Kumitehtaankatu 5

04260 Kerava

etunimi.sukunimi@primaclean.fi

020 735 0370

info@primaclean.fi