Yrityssiivous

Kerava – Vantaa – Tuusula – Järvenpää – Sipoo – Nurmijärvi

Yrityssiivoukset, toimitilasiivoukset ja sopimussiivoukset logistiikkakeskuksiin, tuotantotiloihin, oppilaitoksiin ja muihin yritysten toimitiloihin

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua yrityssiivoukseen? Haluatko yrityksesi toimitilojen siivoojaksi tekijän, joka hoitaa siivoukset vastuullisesti, tunnollisesti ja sovitun mukaisesti ja josta on mahdollista saada pitkäaikainen yhteistyökumppani yrityksellesi?

PrimaClean on etsimäsi siivouspalvelu!

Perehdymme siivoustarpeisiisi ja suunnittelemme juuri niitä vastaavan palvelupaketin. Meillä et huku massaan. Sinulla on sama yhteyshenkilö läpi asiakkuussuhteen, johon saat aina helposti yhteyden.

Korkea asiakastyytyväisyys

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö

Ekologista siivousta

100 % suomalainen palvelu

”Yhteistyömme on toiminut erinomaisesti. Suurin muutos aikaisempiin toimijoihin, siivouslaadun lisäksi, on PrimaCleanin vastuullinen toiminta. PrimaCleanilla on panostettu työntekijöiden viihtyvyyteen ja koulutukseen ja se näkyy työn jäljessä. Asiakashyötyinä ovat mm. tuttu, motivoitunut ja mukava siivooja, jolle voi antaa saman tien palautetta. Kehitysehdotuksiin suhtaudutaan vakavasti ja yhteistyömme on rakentavaa ja mukavaa.”

Miika Keskinen, Europress Group Oy

Sopimusasiakkuutta

Työntekijää

Vuoden kokemus

Valitse PrimaCleanin yrityssiivous

Pitkäkestoiset asiakassuhteet, tyytyväiset asiakkaat – Asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen sekä yhteistyöhön kanssamme ja pysyvät asiakkainamme pitkään

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö – Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen, hyvinvoinva ja jatkuvasti lisäkoulutettava henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä

Ympäristöystävällisyys keskiössä – Käytössämme olevat aineet, koneet ja välineet sekä omat toimintatapamme ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia

Siivousalan rautainen ammattilainen – Olemme toimineet siivousalalla jo 22 vuotta

Nauti puhtaammasta ja siistimmästä toimitilasta – tilaa yrityssiivous PrimaCleanilta

Toimitilojen puhtaus ja siisteys parantavat työntekijöidesi suorituskykyä ja vähentävät häiriötekijöitä. Puhtaassa ja siistissä toimitilassa on turvallisempaa, terveellisempää ja viihtyisämpää työskennellä.

Yrityksesi toimitilojen ja työtilojen puhtaus- ja siisteystaso kertoo myös yhteistyökumppaneillesi, liikekumppaneillesi ja asiakkaillesi ammattitaidostasi, ammattimaisuudestasi ja uskottavuudestasi. Toimitilojen puhtaustaso on merkittävä osa yrityksesi imagoa.

Saat siistit ja puhtaat toimitilat ja työtilat, kun valitset PrimaCleanin

Kun valitset PrimaCleanin yrityssiivouspalvelun, saat käyttöösi yhden ja saman yhteyshenkilön sekä nopeasti tutuiksi tulevat, samana pysyvät siivoojat. Voit odottaa pitkäaikaista yhteistyötä kanssamme, sillä teemme kaikkemme rakentaaksemme lujan ja luotettavan suhteen kanssanne sekä kehittyäksemme jatkuvasti paremmaksi. Pidämme säännöllisesti kehityskeskusteluita kanssanne, jotta voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi. Tavoitteemme on tarjota parasta yrityssiivouspalvelua yrityksellesi.

Varmista puhtaat, siistit ja turvalliset tilat yrityksessäsi, valitse PrimaCleanin yrityssiivous!

Yrityssiivous hinta – Mitä yrityssiivous maksaa?

Yrityssiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavan kiinteistön koko, minkä tyyppinen kiinteistö on kyseessä sekä odotetun puhtauden taso.

Kun haluat tietää, mitä siivous yrityksesi toimitiloissa maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

Mikä on PrimaClean?

Yrityssiivous Helsinki
PrimaClean Oy on nykyaikainen ja innovatiivinen keravalainen pääkaupunkiseudulla toimiva siivouspalveluyritys – luottamuksesi arvoinen yhteistyökumppani.
Palvelemme laaja-alaisesti eri alojen yrityksiä. Meillä on vankka kokemus tuotantotilojen, teollisuustilojen, logistiikkakeskuksien, kuntosalien, lääkäriasemien ja muiden liiketilojen siivoamisesta.
Valitsemme kuhunkin tilatyyppiin sopivat nykyaikaiset koneet ja ympäristöystävälliset menetelmät ja välineet. Työturvallisuuteen kiinnitämme erityistä huomiota.

Henkilöstön sitoutuminen

Yrityksemme johto sitoutuu päätöksissään ja toiminnassaan noudattamaan yrityksen ympäristöpolitiikkaa ja -linjauksia. Muun henkilöstön sitoutumista yrityksen ympäristötavoitteisiin ja -politiikkaan ohjataan koulutuksella.

Ympäristöystävällisyys

Hankinnoilla, tuotteiden ja laitteiden käytöllä sekä jätteiden vähentämisellä pyritään pienentämään ympäristön kuormitusta. Valinnoilla pyritään vaikuttamaan myönteisesti sekä ympäristön tilaan että toimintojen taloudellisuuteen.

Työntekijöiden tyytyväisyys

Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme turvallinen yhteistyökumppani ja henkilöstöllemme turvallinen ja vakaa työnantaja. 

 

Asiakastyytyväisyys

Perehdymme tarpeisiinne ja suunnittelemme juuri teille sopivan palvelupaketin. Luotettavien ja tarkkaan valittujen yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota teille lisäpalveluja muidenkin kuin ydinpalvelujemme osalta.

Usein kysytyt kysymykset – yrityssiivous

 • Huolehditteko siivousvälineet, puhdistusaineet ja muut siivouksessa tarvittavat tarvikkeet?

  Kyllä huolehdimme. Käymme yhdessä kanssanne läpi sopimuksen tehtyämme teidän omistamat siivousvälineet, hankimme tarvittavat välineet ja aineet ja tuomme ne mukanamme ensimmäisellä siivouskerralla.

 • Miten toimia, jos en ole tyytyväinen siivouksen jälkeen?

  Ole ensisijaisesti yhteydessä yhteyshenkilöösi. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia hänelle. Olet meille asiakkaanamme ensiarvoisen tärkeä ja teemme kaikkemme, jotta voimme jatkuvasti tarjota parasta siivouspalvelua sinulle sekä kehittää toimintaamme yhä paremmin tarpeitasi vastaavaksi. Meillä asiakkaat eivät huku massaan, vaan meidät on aina helppo tavoittaa ja pystymme nopeasti reagoimaan asioihin.

 • Keitä ovat yrityksenne siivoojat?

  Siivoojamme ovat ahkeria, luotettavia, työlleen omistautuneita, ystävällisiä ja ammattinsa osaavia tekijöitä. Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Meille on tärkeää pitää työntekijöistämme huolta ja kouluttaa heitä jatkuvasti. Näin pystymme tarjoamaan myös parasta mahdollista siivouspalvelua asiakkaillemme. Kaikki siivoojamme puhuvat suomea.

 • Vaihtuuko siivooja koko ajan?

  Ei vaihdu. Sama siivooja tai siivoojat käyvät siivoamassa yrityksesi tilat joka kerta. Ymmärrettävästi lomat ja sairauspoissaolot saattavat aiheuttaa muutoksia, mutta muuten haluamme tarjota käyttöönne aina saman ja tutun siivoojan.

 • Mitä yrityssiivous maksaa?

  Yrityssiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavan kiinteistön koko, minkä tyyppinen kiinteistö on kyseessä sekä odotetun puhtauden taso. Kun haluat tietää, mitä siivous yrityksesi toimitiloissa maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

Muut palvelut

Erikoispuhdistukset

Lattioiden peruspesut, vahaukset ja vahanpoistot, lattioiden hoitokäsittelyt ja kiillotukset, ikkunoiden pesut, sälekaihtimien ja verhojen pesu, yläpölyjen poistot, seinien, kalusteiden ja ovien pesut sekä mattojen pesut.

Saniteettitarvikkeet

Saat meiltä saniteettipaperit sekä saippua-, käsipyyhe- ja wc-paperiannostelijat kilpailukykyiseen hintaan ja ilman kuljetusveloitusta. Tilaamme paperit ja täytämme annostelijat puolestanne.  Huolehdimme myös papereiden tilauksesta puolestanne.

Vaihtomatot

Tarjoamme vuodenajasta riippuen joustavia vaihtomattopalveluja vuokramatoilla. Saat matot tilauksesta halutessasi myös yrityksenne logolla, ja valittavanasi on useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja.

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhuoltopalvelut onnistuvat kauttamme kätevästi ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme myös yksilölliset aulapalveluratkaisut ja turvalliset vartiointivaihtoehdot kiinteistöllenne.

Puhdasilmapalvelut

Jos epäilet toimitiloissanne olevan sisäongelmia (noki, savu, pöly, liikenteen päästöt, orgaaniset aineet), tilaa meiltä sisäilman mittaus ja siivouksen kartoituskäynti. Puhdasilmapalvelumme sisältää sisäilman mittaukset, suodatukset, jäähdytykset sekä kosteuden lisäykset ja poistot.

Aika laittaa yrityksesi siivouspuoli kuntoon?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake, soita tai laita sähköpostia, niin keskustellaan asiasta tarkemmin ja laitetaan yrityksesi siivouspuoli kuntoon!

PrimaClean logo oikea

Kumitehtaankatu 5

04260 Kerava

etunimi.sukunimi@primaclean.fi

020 735 0370

info@primaclean.fi

  Alla paikkakunnat, missä PrimaClean tekee yrityssiivousta