Toimistosiivoukset

Kerava – Vantaa – Tuusula – Järvenpää – Sipoo – Nurmijärvi

Toimistopalvelut

Toimistosiivoukset juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Haluamme palvella hyvin. Meillä eivät asiakkaat huku ”massaan” ja olemme helposti tavoitettavissa.
Vakituinen henkilöstömme huolehtii tiloistanne ammattitaitoisesti ja laatulupaukset erinomaisesti täyttäen.

 

Henkilöstön sitoutuminen

Yrityksemme johto sitoutuu päätöksissään ja toiminnassaan noudattamaan yrityksen ympäristöpolitiikkaa ja -linjauksia.

Muun henkilöstön sitoutumista yrityksen ympäristötavoitteisiin ja -politiikkaan ohjataan koulutuksella.

Ympäristöystävällisyys

Hankinnoilla, tuotteiden ja laitteiden käytöllä sekä jätteiden vähentämisellä pyritään pienentämään ympäristön kuormitusta. Valinnoilla pyritään vaikuttamaan myönteisesti sekä ympäristön tilaan että toimintojen taloudellisuuteen.

Työntekijöiden tyytyväisyys

Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme turvallinen yhteistyökumppani ja henkilöstöllemme turvallinen ja vakaa työnantaja. 

 

Asiakastyytyväisyys 

Perehdymme tarpeisiinne ja suunnittelemme juuri teille sopivan palvelupaketin.

Luotettavien ja tarkkaan valittujen yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota teille lisäpalveluja muidenkin kuin ydinpalvelujemme osalta.

Muut palvelut

Erikoispuhdistukset

Lattioiden peruspesut, vahaukset ja vahanpoistot, lattioiden hoitokäsittelyt ja kiillotukset, ikkunoiden pesut, sälekaihtimien ja verhojen pesu, yläpölyjen poistot, seinien, kalusteiden ja ovien pesut sekä mattojen pesut.

Saniteettitarvikkeet

Saat meiltä saniteettipaperit sekä saippua-, käsipyyhe- ja wc-paperiannostelijat kilpailukykyiseen hintaan ja ilman kuljetusveloitusta. Tilaamme paperit ja täytämme annostelijat puolestanne.  Huolehdimme myös papereiden tilauksesta puolestanne.

Vaihtomatot

Tarjoamme vuodenajasta riippuen joustavia vaihtomattopalveluja vuokramatoilla. Saat matot tilauksesta halutessasi myös yrityksenne logolla, ja valittavanasi on useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja.

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhuoltopalvelut onnistuvat kauttamme kätevästi ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme myös yksilölliset aulapalveluratkaisut ja turvalliset vartiointivaihtoehdot kiinteistöllenne.

Puhdasilmapalvelut

Jos epäilet toimitiloissanne olevan sisäongelmia (noki, savu, pöly, liikenteen päästöt, orgaaniset aineet), tilaa meiltä sisäilman mittaus ja siivouksen kartoituskäynti. Puhdasilmapalvelumme sisältää sisäilman mittaukset, suodatukset, jäähdytykset sekä kosteuden lisäykset ja poistot.

PrimaClean logo oikea

Kumitehtaankatu 5

04260 Kerava

etunimi.sukunimi@primaclean.fi

020 735 0370

info@primaclean.fi