Porrassiivous

Kerava – Vantaa – Tuusula – Järvenpää – Sipoo – Nurmijärvi

Porrassiivoukset juuri sinun taloyhtiösi tarpeisiin PrimaCleanilta

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua taloyhtiösi porrassiivoukseen ja julkisten tilojen siivoukseen? Haluatko taloyhtiön tilojen siivoojaksi tekijän, joka hoitaa siivoukset vastuullisesti, tunnollisesti ja sovitun mukaisesti ja josta on mahdollista saada pitkäaikainen yhteistyökumppani taloyhtiöllesi?

PrimaClean on etsimäsi siivouspalvelu!

Perehdymme siivoustarpeisiinne ja suunnittelemme juuri niitä vastaavan palvelupaketin. Laadimme taloyhtiöönne yksilöllisen palvelukuvauksen, jossa on huomioitu viihtyisyys, turvallisuus, terveydelliset näkökohdat ja puolivuosittain tai vuosittain tehtävät suursiivoustyöt.

Meillä ette huku massaan. Taloyhtiöllänne on sama yhteyshenkilö läpi asiakkuussuhteen, johon saa aina helposti yhteyden.

Korkea asiakastyytyväisyys

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö

Ekologista siivousta

100 % suomalainen palvelu

Sopimusasiakkuutta

Työntekijää

Vuoden kokemus

Valitse PrimaCleanin porrassiivous

Pitkäkestoiset asiakassuhteet, tyytyväiset asiakkaat – Asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen sekä yhteistyöhön kanssamme ja pysyvät asiakkainamme pitkään

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö – Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen, hyvinvoiva ja jatkuvasti lisäkoulutettava henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä

Ympäristöystävällisyys keskiössä – Käytössämme olevat aineet, koneet ja välineet sekä omat toimintatapamme ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia

Siivousalan rautainen ammattilainen – Olemme toimineet siivousalalla jo 22 vuotta

Nosta taloyhtiösi asukasviihtyvyyttä ja lisää kiinteistön arvoa – tilaa porrassiivous ja julkisten tilojen siivous taloyhtiöösi PrimaCleanilta

Puhtaat ja hyvinhoidetut tilat lisäävät asukasviihtyvyyttä ja auttavat säilyttämään kiinteistön arvon. Siistit tilat luovat miellyttävän ympäristön, joka heijastaa positiivisesti koko taloyhtiön ilmapiiriin. Säännöllinen siivous estää bakteerien, virusten yms. leviämistä, mikä on erityisen tärkeää julkisissa tiloissa, joissa ihmiset liikkuvat päivittäin. Hyvä hygienia vähentää sairastumisriskiä ja edistää asukkaiden terveyttä. Porrassiivous ehkäisee liukastumis- ja kompastumisvaaroja.

Siistit ja hyvin hoidetut tilat antavat positiivisen kuvan taloyhtiöstä sekä asukkaille että vierailijoille. Säännöllinen siivous ja kunnossapito auttavat ylläpitämään kiinteistön arvoa ja houkuttelevuutta. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti asuntojen arvoon ja kysyntään.

Taloyhtiön porrassiivous ja julkisten tilojen siivous kannattaa ulkoistaa PrimaCleanin ammattilaisille, sillä näin varmistatte, että taloyhtiönne yhteiset tilat siivotaan oikein ja jälki on aina priimaa.

Kun valitset PrimaCleanin porrassiivouspalvelun, saat käyttöösi yhden ja saman yhteyshenkilön sekä nopeasti tutuiksi tulevat, samana pysyvät siivoojat. Voit odottaa pitkäaikaista yhteistyötä kanssamme, sillä teemme kaikkemme rakentaaksemme lujan ja luotettavan suhteen kanssanne sekä kehittyäksemme jatkuvasti paremmaksi. Pidämme säännöllisesti kehityskeskusteluita kanssanne, jotta voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi. Tavoitteemme on tarjota parasta mahdollista porrassiivouspalvelua taloyhtiöllenne.

Varmista puhtaat, siistit ja turvalliset tilat taloyhtiössäsi, valitse PrimaCleanin porrassiivous!

Porrassiivous hinta – Mitä porrassiivous maksaa?

Porrassiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavien tilojen koko, miten usein tilat siivotaan sekä minkä tyyppiset tilat ovat kyseessä.

Kun haluat tietää, mitä porrassiivous taloyhtiössäsi maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

Mikä on PrimaClean?

Siivouspalvelu PrimaClean
PrimaClean Oy on nykyaikainen ja innovatiivinen keravalainen pääkaupunkiseudulla toimiva siivouspalveluyritys – luottamuksesi arvoinen yhteistyökumppani.
Palvelemme laaja-alaisesti eri alojen yrityksiä. Meillä on vankka kokemus toimistojen, tuotantotilojen, teollisuustilojen, logistiikkakeskuksien, kuntosalien, lääkäriasemien ja muiden liiketilojen siivoamisesta.
Valitsemme kuhunkin tilatyyppiin sopivat nykyaikaiset koneet ja ympäristöystävälliset menetelmät ja välineet. Työturvallisuuteen kiinnitämme erityistä huomiota.

Henkilöstön sitoutuminen

Yrityksemme johto sitoutuu päätöksissään ja toiminnassaan noudattamaan yrityksen ympäristöpolitiikkaa ja -linjauksia. Muun henkilöstön sitoutumista yrityksen ympäristötavoitteisiin ja -politiikkaan ohjataan koulutuksella.

Ympäristöystävällisyys

Hankinnoilla, tuotteiden ja laitteiden käytöllä sekä jätteiden vähentämisellä pyritään pienentämään ympäristön kuormitusta. Valinnoilla pyritään vaikuttamaan myönteisesti sekä ympäristön tilaan että toimintojen taloudellisuuteen.

Työntekijöiden tyytyväisyys

Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Kannattavan toiminnan myötä olemme asiakkaillemme turvallinen yhteistyökumppani ja henkilöstöllemme turvallinen ja vakaa työnantaja. 

 

Asiakastyytyväisyys

Perehdymme tarpeisiinne ja suunnittelemme juuri teille sopivan palvelupaketin. Luotettavien ja tarkkaan valittujen yhteistyökumppaniemme avulla voimme tarjota teille lisäpalveluja muidenkin kuin ydinpalvelujemme osalta.

Usein kysytyt kysymykset – porrassiivous

 • Huolehditteko siivousvälineet, puhdistusaineet ja muut siivouksessa tarvittavat tarvikkeet?

  Kyllä huolehdimme. Käymme yhdessä kanssanne läpi sopimuksen tehtyämme teidän omistamat siivousvälineet, hankimme tarvittavat välineet ja aineet ja tuomme ne mukanamme ensimmäisellä siivouskerralla.

 • Miten toimia, jos en ole tyytyväinen siivouksen jälkeen?

  Ole ensisijaisesti yhteydessä yhteyshenkilöösi. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia hänelle. Olet meille asiakkaanamme ensiarvoisen tärkeä ja teemme kaikkemme, jotta voimme jatkuvasti tarjota parasta siivouspalvelua sinulle sekä kehittää toimintaamme yhä paremmin tarpeitasi vastaavaksi. Meillä asiakkaat eivät huku massaan, vaan meidät on aina helppo tavoittaa ja pystymme nopeasti reagoimaan asioihin.

 • Keitä ovat yrityksenne siivoojat?

  Siivoojamme ovat ahkeria, luotettavia, työlleen omistautuneita, ystävällisiä ja ammattinsa osaavia tekijöitä. Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Meille on tärkeää pitää työntekijöistämme huolta ja kouluttaa heitä jatkuvasti. Näin pystymme tarjoamaan myös parasta mahdollista siivouspalvelua asiakkaillemme. Kaikki siivoojamme puhuvat suomea.

 • Vaihtuuko siivooja koko ajan?

  Ei vaihdu. Sama siivooja tai siivoojat käyvät siivoamassa taloyhtiönne tilat joka kerta. Ymmärrettävästi lomat ja sairauspoissaolot saattavat aiheuttaa muutoksia, mutta muuten haluamme tarjota käyttöönne aina saman ja tutun siivoojan.

 • Mitä porrassiivous maksaa?

  Porrassiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavien tilojen koko, miten usein tilat siivotaan sekä minkä tyyppiset tilat ovat kyseessä. Kun haluat tietää, mitä porrassiivous taloyhtiössäsi maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

 • Kuinka usein porrassiivous tulisi suorittaa taloyhtiössä?

  Porrassiivouksen tiheys riippuu taloyhtiön koosta, asukasmäärästä ja liikenteestä. Yleensä porrassiivous suoritetaan viikoittain tai kahdesti kuukaudessa. Taloyhtiön asukkaat ja hallitus voivat yhdessä päättää sopivasta siivousvälistä heidän tarpeidensa mukaan.

 • Onko porrassiivouksessa käytettävillä puhdistusaineilla väliä?

  Kyllä, on suositeltavaa käyttää ympäristöystävällisiä ja tehokkaita puhdistusaineita, jotka eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Tämä takaa turvallisen ja terveellisen ympäristön asukkaille sekä vähentää ympäristön kuormitusta.

 • Miten valita oikea siivousyritys porrassiivoukseen?

  Valitessasi siivousyritystä porrassiivoukseen, kannattaa vertailla eri yritysten hintoja, palveluita ja asiakaspalautteita. Hyvä siivousyritys tarjoaa räätälöityjä palveluita, käyttää ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja omaa kokemusta alalta. Suositeltavaa on pyytää useampia tarjouksia ja keskustella yritysten kanssa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Muut palvelut

Erikoispuhdistukset

Lattioiden peruspesut, vahaukset ja vahanpoistot, lattioiden hoitokäsittelyt ja kiillotukset, ikkunoiden pesut, sälekaihtimien ja verhojen pesu, yläpölyjen poistot, seinien, kalusteiden ja ovien pesut sekä mattojen pesut.

Saniteettitarvikkeet

Saat meiltä saniteettipaperit sekä saippua-, käsipyyhe- ja wc-paperiannostelijat kilpailukykyiseen hintaan ja ilman kuljetusveloitusta. Tilaamme paperit ja täytämme annostelijat puolestanne.  Huolehdimme myös papereiden tilauksesta puolestanne.

Vaihtomatot

Tarjoamme vuodenajasta riippuen joustavia vaihtomattopalveluja vuokramatoilla. Saat matot tilauksesta halutessasi myös yrityksenne logolla, ja valittavanasi on useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja.

Kiinteistöpalvelut

Kiinteistönhuoltopalvelut onnistuvat kauttamme kätevästi ja ammattitaitoisesti. Tarjoamme myös yksilölliset aulapalveluratkaisut ja turvalliset vartiointivaihtoehdot kiinteistöllenne.

Puhdasilmapalvelut

Jos epäilet toimitiloissanne olevan sisäongelmia (noki, savu, pöly, liikenteen päästöt, orgaaniset aineet), tilaa meiltä sisäilman mittaus ja siivouksen kartoituskäynti. Puhdasilmapalvelumme sisältää sisäilman mittaukset, suodatukset, jäähdytykset sekä kosteuden lisäykset ja poistot.

Aika laittaa taloyhtiösi siivouspuoli kuntoon?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake, soita tai laita sähköpostia, niin keskustellaan asiasta tarkemmin ja laitetaan taloyhtiösi siivouspuoli kuntoon!

PrimaClean logo oikea

Kumitehtaankatu 5

04260 Kerava

etunimi.sukunimi@primaclean.fi

020 735 0370

info@primaclean.fi

  Alla paikkakunnat, missä PrimaClean tekee porrassiivousta