Toimistosiivous Nurmijärvi

Luotettavaa ja vastuullista siivouspalvelua yrityksille

Toimistosi puhtaana pitäminen on meidän tehtävämme – toimistosiivous PrimaCleanilta Nurmijärven alueella

Etsitkö ammattitaitoista ja luotettavaa siivouspalvelua toimistosiivoukseen Nurmijärvellä? Haluatko yrityksesi toimitilojen siivoojaksi tekijän, joka hoitaa siivoukset vastuullisesti, tunnollisesti ja sovitun mukaisesti ja josta on mahdollista saada pitkäaikainen yhteistyökumppani yrityksellesi?

PrimaClean on etsimäsi siivouspalvelu!

Perehdymme siivoustarpeisiisi ja suunnittelemme juuri niitä vastaavan palvelupaketin. Meillä et huku massaan. Sinulla on sama yhteyshenkilö läpi asiakkuussuhteen, johon saat aina helposti yhteyden.

Korkea asiakastyytyväisyys

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö

Ekologista siivousta

100 % suomalainen palvelu

”PrimaCleanin tarjoama palvelu on ensiluokkaista. Siisteys on yrityksellemme sekä asiakkaillemme erittäin tärkeä asia, mihin myös panostamme. Siisti työympäristö luo turvallisen, tehokkaan sekä viihtyisän työympäristön. PrimaCleanin kanssa kommunikointi on ollut helppoa ja asioihin reagoidaan myös nopeasti.”

Teemu Judén, Frode Laursen

Sopimusasiakkuutta

Työntekijää

Vuoden kokemus

Valitse PrimaCleanin toimistosiivous Nurmijärvellä

Pitkäkestoiset asiakassuhteet, tyytyväiset asiakkaat – Asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen sekä yhteistyöhön kanssamme ja pysyvät asiakkainamme pitkään

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö – Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen, hyvinvoinva ja jatkuvasti lisäkoulutettava henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä

Ympäristöystävällisyys keskiössä – Käytössämme olevat aineet, koneet ja välineet sekä omat toimintatapamme ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia

Siivousalan rautainen ammattilainen – Olemme toimineet siivousalalla jo 22 vuotta

Puhdas ja siisti toimisto takaa turvallisen ja terveellisen työympäristön sekä nostaa henkilöstön tuottavuutta – tilaa toimistosiivous PrimaCleanilta Nurmijärvellä

Toimiston siivous on tärkeä osa terveellisen ja tuottavan työympäristön ylläpidossa. Puhdas ja siisti toimisto viestii yrityksesi ammattimaisuudesta ja uskottavuudesta sekä edesauttaa henkilöstösi työntekoa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että puhdas työpaikka vähentää poissaoloja ja lisää työntekijöiden tuottavuutta. Puhtaassa toimistossa jo ilmanlaatu on parempi, eikä sotkuisuus ja pölyisyys häiritse keskittymistä. Siisti toimisto on myös turvallisempi työpaikka.

Toimiston siivous kannattaa ulkoistaa PrimaCleanin ammattilaisille, sillä näin voit varmistaa, että toimistosi siivotaan oikein ja jälki on aina priimaa. Sinun ei enää tarvitse käyttää aikaasi toimistosi siisteydestä huolehtimiseen, vaan voit keskittyä oman liiketoimintasi pyörittämiseen.

Kun valitset PrimaCleanin toimistosiivouspalvelun, saat käyttöösi yhden ja saman yhteyshenkilön sekä nopeasti tutuiksi tulevat, samana pysyvät siivoojat. Voit odottaa pitkäaikaista yhteistyötä kanssamme, sillä teemme kaikkemme rakentaaksemme lujan ja luotettavan suhteen kanssanne sekä kehittyäksemme jatkuvasti paremmaksi. Pidämme säännöllisesti kehityskeskusteluita kanssanne, jotta voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi. Tavoitteemme on tarjota parasta toimistosiivouspalvelua yrityksellesi koko Nurmijärven alueella.

Varmista puhtaat, siistit ja turvalliset tilat yrityksessäsi, valitse PrimaCleanin toimistosiivous Nurmijärvellä!

Toimistosiivous hinta – Mitä toimistosiivous maksaa Nurmijärvellä?

Toimistosiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavan toimiston koko, minkä tyyppinen toimisto on kyseessä sekä odotetun puhtauden taso.

Kun haluat tietää, mitä siivous yrityksesi toimitiloissa Nurmijärvellä maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

Toimistosiivoukset

Usein kysytyt kysymykset – toimistosiivous

 • Huolehditteko siivousvälineet, puhdistusaineet ja muut siivouksessa tarvittavat tarvikkeet?

  Kyllä huolehdimme. Käymme yhdessä kanssanne läpi sopimuksen tehtyämme teidän omistamat siivousvälineet, hankimme tarvittavat välineet ja aineet ja tuomme ne mukanamme ensimmäisellä siivouskerralla.

 • Miten toimia, jos en ole tyytyväinen siivouksen jälkeen?

  Ole ensisijaisesti yhteydessä yhteyshenkilöösi. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia hänelle. Olet meille asiakkaanamme ensiarvoisen tärkeä ja teemme kaikkemme, jotta voimme jatkuvasti tarjota parasta siivouspalvelua sinulle sekä kehittää toimintaamme yhä paremmin tarpeitasi vastaavaksi. Meillä asiakkaat eivät huku massaan, vaan meidät on aina helppo tavoittaa ja pystymme nopeasti reagoimaan asioihin.

 • Keitä ovat yrityksenne siivoojat?

  Siivoojamme ovat ahkeria, luotettavia, työlleen omistautuneita, ystävällisiä ja ammattinsa osaavia tekijöitä. Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Meille on tärkeää pitää työntekijöistämme huolta ja kouluttaa heitä jatkuvasti. Näin pystymme tarjoamaan myös parasta mahdollista siivouspalvelua asiakkaillemme. Kaikki siivoojamme puhuvat suomea.

 • Vaihtuuko siivooja koko ajan?

  Ei vaihdu. Sama siivooja tai siivoojat käyvät siivoamassa yrityksesi tilat joka kerta. Ymmärrettävästi lomat ja sairauspoissaolot saattavat aiheuttaa muutoksia, mutta muuten haluamme tarjota käyttöönne aina saman ja tutun siivoojan.

 • Mitä toimistosiivous Nurmijärvellä maksaa?

  Toimistosiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavan toimiston koko, minkä tyyppinen toimisto on kyseessä sekä odotetun puhtauden taso. Kun haluat tietää, mitä siivous yrityksesi toimitiloissa Nurmijärvellä maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

Aika laittaa toimistosi siivouspuoli kuntoon?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake, soita tai laita sähköpostia, niin keskustellaan asiasta tarkemmin ja laitetaan toimistosi siivouspuoli kuntoon!

PrimaClean logo oikea

Kumitehtaankatu 5

04260 Kerava

etunimi.sukunimi@primaclean.fi

020 735 0370

info@primaclean.fi

  Alla paikkakunnat, missä PrimaClean tekee toimistosiivousta