Porrassiivous Järvenpää

Luotettavaa ja vastuullista siivouspalvelua taloyhtiöille

Porrassiivoukset juuri sinun taloyhtiön tarpeisiin PrimaCleanilta Järvenpään alueella

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua taloyhtiösi porrassiivoukseen ja julkisten tilojen siivoukseen Järvenpäässä? Haluatko taloyhtiön tilojen siivoojaksi tekijän, joka hoitaa siivoukset vastuullisesti, tunnollisesti ja sovitun mukaisesti ja josta on mahdollista saada pitkäaikainen yhteistyökumppani taloyhtiöllesi?

PrimaClean on etsimäsi siivouspalvelu!

Perehdymme siivoustarpeisiinne ja suunnittelemme juuri niitä vastaavan palvelupaketin. Laadimme taloyhtiöönne yksilöllisen palvelukuvauksen, jossa on huomioitu viihtyisyys, turvallisuus, terveydelliset näkökohdat ja puolivuosittain tai vuosittain tehtävät suursiivoustyöt.

Meillä ette huku massaan. Taloyhtiöllänne on sama yhteyshenkilö läpi asiakkuussuhteen, johon saa aina helposti yhteyden.

Korkea asiakastyytyväisyys

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö

Ekologista siivousta

100 % suomalainen palvelu

Sopimusasiakkuutta

Työntekijää

Vuoden kokemus

Valitse PrimaCleanin porrassiivous Järvenpäässä

Pitkäkestoiset asiakassuhteet, tyytyväiset asiakkaat – Asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen sekä yhteistyöhön kanssamme ja pysyvät asiakkainamme pitkään

Ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstö – Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen, hyvinvoinva ja jatkuvasti lisäkoulutettava henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä

Ympäristöystävällisyys keskiössä – Käytössämme olevat aineet, koneet ja välineet sekä omat toimintatapamme ovat mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia

Siivousalan rautainen ammattilainen – Olemme toimineet siivousalalla jo 22 vuotta

Nosta taloyhtiösi asukasviihtyvyyttä ja lisää kiinteistön arvoa – tilaa porrassiivous ja julkisten tilojen siivous taloyhtiöösi PrimaCleanilta Järvenpäässä

Puhtaat ja hyvinhoidetut tilat lisäävät asukasviihtyvyyttä ja auttavat säilyttämään kiinteistön arvon. Siistit tilat luovat miellyttävän ympäristön, joka heijastaa positiivisesti koko taloyhtiön ilmapiiriin. Säännöllinen siivous estää bakteerien, virusten yms. leviämistä, mikä on erityisen tärkeää julkisissa tiloissa, joissa ihmiset liikkuvat päivittäin. Hyvä hygienia vähentää sairastumisriskiä ja edistää asukkaiden terveyttä. Porrassiivous ehkäisee myös liukastumis- ja kompastumisvaaroja.

Siistit ja hyvin hoidetut tilat antavat positiivisen kuvan taloyhtiöstä sekä asukkaille että vierailijoille. Säännöllinen siivous ja kunnossapito auttavat ylläpitämään kiinteistön arvoa ja houkuttelevuutta. Tämä voi vaikuttaa myönteisesti asuntojen arvoon ja kysyntään.

Taloyhtiön porrassiivous ja julkisten tilojen siivous kannattaa ulkoistaa PrimaCleanin ammattilaisille, sillä näin varmistatte, että taloyhtiönne yhteiset tilat siivotaan oikein ja jälki on aina priimaa.

Kun valitset PrimaCleanin porrassiivouspalvelun, saat käyttöösi yhden ja saman yhteyshenkilön sekä nopeasti tutuiksi tulevat, samana pysyvät siivoojat. Voit odottaa pitkäaikaista yhteistyötä kanssamme, sillä teemme kaikkemme rakentaaksemme lujan ja luotettavan suhteen kanssanne sekä kehittyäksemme jatkuvasti paremmaksi. Pidämme säännöllisesti kehityskeskusteluita kanssanne, jotta voimme kehittää palveluamme entistä paremmaksi. Tavoitteemme on tarjota parasta porrassiivouspalvelua taloyhtiöllenne koko Järvenpään alueella.

Varmista puhtaat, siistit ja turvalliset tilat taloyhtiössäsi, valitse PrimaCleanin porrassiivous Järvenpäässä!

Porrassiivous hinta – Mitä porrassiivous maksaa Järvenpäässä?

Porrassiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavien tilojen koko, miten usein tilat siivotaan sekä minkä tyyppiset tilat ovat kyseessä.

Kun haluat tietää, mitä porrassiivous taloyhtiössäsi Järvenpäässä maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

Usein kysytyt kysymykset – porrassiivous

 • Huolehditteko siivousvälineet, puhdistusaineet ja muut siivouksessa tarvittavat tarvikkeet?

  Kyllä huolehdimme. Käymme yhdessä kanssanne läpi sopimuksen tehtyämme teidän omistamat siivousvälineet, hankimme tarvittavat välineet ja aineet ja tuomme ne mukanamme ensimmäisellä siivouskerralla.

 • Miten toimia, jos en ole tyytyväinen siivouksen jälkeen?

  Ole ensisijaisesti yhteydessä yhteyshenkilöösi. Voit soittaa tai laittaa sähköpostia hänelle. Olet meille asiakkaanamme ensiarvoisen tärkeä ja teemme kaikkemme, jotta voimme jatkuvasti tarjota parasta siivouspalvelua teille sekä kehittää toimintaamme yhä paremmin tarpeitanne vastaavaksi. Meillä asiakkaat eivät huku massaan, vaan meidät on aina helppo tavoittaa ja pystymme nopeasti reagoimaan asioihin.

 • Keitä ovat yrityksenne siivoojat?

  Siivoojamme ovat ahkeria, luotettavia, työlleen omistautuneita, ystävällisiä ja ammattinsa osaavia tekijöitä. Hyvin perehdytetty, ammattitaitoinen ja hyvinvoiva henkilöstömme on yrityksemme toiminnan tärkeimpiä kulmakiviä. Meille on tärkeää pitää työntekijöistämme huolta ja kouluttaa heitä jatkuvasti. Näin pystymme tarjoamaan myös parasta mahdollista siivouspalvelua asiakkaillemme. Kaikki siivoojamme puhuvat suomea.

 • Vaihtuuko siivooja koko ajan?

  Ei vaihdu. Sama siivooja tai siivoojat käyvät siivoamassa taloyhtiönne tilat joka kerta. Ymmärrettävästi lomat ja sairauspoissaolot saattavat aiheuttaa muutoksia, mutta muuten haluamme tarjota käyttöönne aina saman ja tutun siivoojan.

 • Mitä porrassiivous Järvenpäässä maksaa?

  Porrassiivouksen hinta vaihtelee monen tekijän mukaan. Hintaan vaikuttaa mm. siivottavien tilojen koko, miten usein tilat siivotaan sekä minkä tyyppiset tilat ovat kyseessä. Kun haluat tietää, mitä porrassiivous taloyhtiössäsi Järvenpäässä maksaa, ota yhteyttä meihin ja laita tarjouskysely.

 • Kuinka usein porrassiivous tulisi suorittaa taloyhtiössä?

  Porrassiivouksen tiheys riippuu taloyhtiön koosta, asukasmäärästä ja liikenteestä. Yleensä porrassiivous suoritetaan viikoittain tai kahdesti kuukaudessa. Taloyhtiön asukkaat ja hallitus voivat yhdessä päättää sopivasta siivousvälistä heidän tarpeidensa mukaan.

 • Onko porrassiivouksessa käytettävillä puhdistusaineilla väliä?

  Kyllä, on suositeltavaa käyttää ympäristöystävällisiä ja tehokkaita puhdistusaineita, jotka eivät sisällä haitallisia kemikaaleja. Tämä takaa turvallisen ja terveellisen ympäristön asukkaille sekä vähentää ympäristön kuormitusta.

 • Miten valita oikea siivousyritys porrassiivoukseen?

  Valitessasi siivousyritystä porrassiivoukseen, kannattaa vertailla eri yritysten hintoja, palveluita ja asiakaspalautteita. Hyvä siivousyritys tarjoaa räätälöityjä palveluita, käyttää ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja omaa kokemusta alalta. Suositeltavaa on pyytää useampia tarjouksia ja keskustella yritysten kanssa ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

Aika laittaa taloyhtiösi siivouspuoli kuntoon?

Täytä ja lähetä alla oleva lomake, soita tai laita sähköpostia, niin keskustellaan asiasta tarkemmin ja laitetaan taloyhtiösi siivouspuoli kuntoon!

PrimaClean logo oikea

Kumitehtaankatu 5

04260 Kerava

etunimi.sukunimi@primaclean.fi

020 735 0370

info@primaclean.fi

  Alla paikkakunnat, missä PrimaClean tekee porrassiivouksia